• Kurs i Klinisk Motorkontroll

   Petermartin

  Er du naprapat, fysioterapeut eller kiropraktor? Ønsker du mer praktisk  kunnskap om motorkontroll med fokus på diagnostikk, behandling og trening? Peter Viklund og Martin Asker kommer fra Stockholm til oss på Oslo Naprapatklinikk fredag 23.mai.

  Siste forskning innen motorkontroll
  Kurset bygger på den siste forskningen og mye erfarenhet innen funksjonell diagnostikk og motorkontroll i skulder- og nakkekomplekset, samt bekken-, hofte og korsryggkomplekset.

  Hva handler motorkontroll kurset om
  Kurset handler blant annet om hvordan et motorkontrollmønster du får ved et akutt ryggvondt kan vedvare og få langtidskonsekvenser, hvilke tester vi skal utføre på de ulike pasientene og  hvordan vi skal instruere pasientene til å gjøre øvelsene riktig.

  Peter Viklund og Martin Asker
  Peter Viklund og Martin Asker er to dyktige naprapater, som jobber mye med forskning, underviser på ulike kurser og på Naprapathögskolan, men som også jobber mye med pasienter selv.

  Min erfaring med kurs i Klinisk Motorkontroll
  Jeg har tidligere gått et kurs med Maritn Asker og Peter Viklund i dette emnet. Det er to veldig inspirerende forelesere og jeg tilegnet meg masse nye teknikker med tanke på undersøkning- og behandlingsteknikker. Jeg begynte å tenke litt annerledes etter kurset og var mer kritisk til øvelser jeg gir til de ulike pasientene.

  For påmelding eller mer informasjon
  peter@totalkropp.se
  maritn@specialistgruppen.se
  http://www.kliniskmotorkontroll.se

  Marit

   

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply