• Funksjonell trening på Oslo Naprapatklinikk

  Du har sikkert hørt om funksjonell trening, men hva er det egentlig? Er all styrketrening funksjonelt?
  Ved funksjonell trening fokuserer man på øvelser som gjør deg i bedre stand til å takle hverdagslige aktiviteter. Det betyr ikke at du ikke skal trene hardt eller uten vekter. Men i hverdagen møter man f.eks. sjeldent på situasjoner som ligner på øvelser der vi sitter i et apparat og trener bryst.

  Eller hva med den statiske Planken, er det en funksjonell øvelse?
  Du finner nesten ingen idrett eller daglig aktivitet der du trenger å bli sterk i denne posisjonen. Men kjernemuskulaturen må vel bli sterk av Planken? Ikke akkurat. Hvis du ikke klarer å finne de dype magemusklene dine før du stiller deg i plankeposisjon, klarer du heller ikke det når du står i en planke. Så for veldig mange er planken en for tung og en ikke-funksjonell øvelse.

  Så funksjonell trening er ofte dynamisk trening som utfordrer din stabilitet, bevegelighet og styrke. Det innebærer ofte bruk av manualer, ball, kettlebells, slynger og ikke minst egen kroppsvekt.

  Funksjonell trening på Oslo Naprapatklinikk
  Kettlebell 8kg_proHer på Oslo Naprapatklinikk tilbyr vi trening både i små grupper og personlig trening. For tiden har vi en gruppe der vi jobber mye med styrke med egen kroppsvekt, strikker og noe vekter, vi har gruppetimer og enkelt veiledning for de som nylig har født barn, MammaMage, og  PT-timer.

  Vi kjenner kroppen godt og veileder deg til å trene riktig og funksjonelt!

   

  Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger hjelp med å komme i gang med treningen, eller om du vil ha tips og inspirasjon!

  Vi ønsker dere en aktiv og fin dag!

   

   

   

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply