• Ledig behandlingsrom i Oslo, i etablert helsemiljø på Smestad Helsesenter.

  Er du på utkikk etter et et behandlingsrom eller kontor for din helserelaterte virksomhet i Oslo? Vi har nå ett ledig rom til utleie for den rette!

  behandlingsrom-til-leie-i-Oslo

  Smestad et godt etablert område for helserelatert virksomhet!
  Vi på Oslo Naprapatklinikk leier i dag et stort lokale på Smestad helsesenter, svært godt plassert ved Smestad t-bane i Oslo. Kun få minutter fra Majorstuen. Området er godt etablerte av flere helserelaterte virksomheter. Blant annet tre legekontorer, fot-og hudpleiesenter, to tannklinikker, psykologer og et Apotek.
  Hos oss har vi tre naprapater, samt en akupunktør og en kiropraktor som leier behandlingsrom av oss. Vi deler også lokale med en laserklinikk, Eraze. Her er det mange hyggelige fremtidige arbeidskollegaer for deg ☺

  Ledig-behandlingsrom-til-leie-i-Oslo
  ledig-behandlingsrom-i-Oslo-

  Nye freshe behandlingsrom!
  Vi flyttet inn i lokalene i desember 2013- da var alt helt nyoppusset, og fremstår som lyse og hyggelige. Vi disponerer i alt fem behandlingsom og et stort treningsrom/kurslokale. Gateparkering finnes, handikap parkering rett utenfor, samt heis.

  Behandlingsrom-til-utleie-i-Oslo

  Leiepris for rommet inkl. fellesareal som venterom, toalett og kjøkken er 6.000 kr/mnd. Inkludert i leien er strøm, internett og renhold av fellesarealene.
  Du får også låne vårt treningsrom til egen trening når rommet ikke er i bruk.

  Ledig nå er 3-5 dager i uken. 6.000 kr er for fem dager i uken!

  Rimelige-kurslokale-treningslokale-til-utleie-i-Oslo

  Rommet får kun leies ut til helserelatert virksomhet. Kan passe fint til deg som er osteopat, fysioterapeut, massasjeterapeut, ernæringsfysiolog eller lignende. Vi er åpne for nye, dedikerte terapeuter/behandlere å samarbeide med.

  Velkommen til oss ☺

  Kom gjerne forbi og ta en titt, ring på forhånd for å avtale tid!
  Tlf: 41 17 16 91

  Mvh Monica, Rikard og Marit
  Oslo Naprapatklinikk

  Leave a reply →
 • Posted by Tommy Albrechtsen on 4. mai 2017, 22:28

  Til Oslo Naprapratklinikk.

  Jeg skriver til dere, fordi jeg skal til å utdanne meg til Legeeksaminert Fysiurgisk Massør i Danmark, og hvis alt går etter planen, så er jeg ferdig til Mars 2018, og vil deretter starte opp for meg selv. Men sitter allerede nå, og titter på fellesskaper, hvor jeg kan leie meg inn, og så fant jeg dere. Og det så veldig interessant ut. Jeg kan se å dere har ett behandlingsrom til leie nettopp nå, men hvor ofte har dere behandlingsrom til leie? Og så er jeg selvfølgelig interessert i å se ett lokale, når det blir aktuelt.

  Jeg håper dere kan hjelpe, og ser frem til å hører fra dere.

  Vennlig hilsen
  Tommy Albrechtsen

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply