• Har du en MammaMage du vil bli kvitt?

  Hva er en MammaMage? De fleste som har gått gjennom en eller flere graviditeter og fødsler vet at magen ikke alltid blir slik den en gang var.

  Du sliter kanskje med å få kontakt med magemusklene etter graviditeten?
  Føler du at magen står litt ut?
  Kanskje har du hatt mye rygg og bekkenplager etter en fødsel?

  Da har du kanskje en MammaMage…

  Mange sliter med dårlig kontakt med de dype magemusklene etter en graviditet.

  Mange sliter med dårlig kontakt med de dype magemusklene etter en graviditet.

  Hva skjer med magemusklene?
  Under selve graviditeten går de rette magemusklene ut til sidene som er helt naturlig, det ligger en bindevevshinne (bukhinne) under de rette magemusklene, som tøyer seg veldig, men noen ganger deler også denne seg. Linea alba kalles den delen av bukhinnen som forbinder de to rette magemusklene sammen. Linea alba går dessverre ikke alltid tilbake etter en fødsel, og mange får da ikke kontakt med de dype magemusklene.

  Denne glipen mellom de to rette magemusklene kalles for en DIASTASE og er dessverre veldig vanlig. Og enn så lenge er det lite informasjon rundt dette, og hvordan trene rett etter en fødsel. Denne diastasen går også å forebygge med rett trening under selve graviditeten.

  Ved feil trening, for tung trening og fort tidlig trening etter fødsel kan man øke risken for diastase.

  Vil du være min MammaMage-testperson?
  Jeg holder på å ta min sertifisering til å bli MammaMage trener. Og i den forbindelse behøver jeg noen flotte mammaer som testpersoner. Jeg vil kjenner på magen din, se og eventuelt måle din diastase. Også skal du selvfølgelig få øvelser for å få kontakt med de rette musklene igjen.

  Det spiller ingen rolle hvor gamle barna dine er. Om det er selve magen du sliter med eller om det er vondt i rygg eller bekken, jeg øver meg gjerne på alle typer problemer.

  Jeg trekker ut 5 mammaer som testpersoner…
  I løpet av en ukes tid trekker jeg tilfeldig ut de som jeg kommer til å øve på. De som blir trukket ut kommer jeg til å følge opp en dag i uken noen uker fremover. Og det vil ta ca.1 time hver gang. Blir det mange påmeldte kommer jeg til å tilby en infokveld, hvor jeg forteller om trening etter graviditet og selvfølgelig se om du har en diastase ☺ (Dette kommer jeg først til å tilby etter jeg har blitt sertifisert MammaMage-trener)

  KLIKK HER for å komme til påmeldingssiden.

  Ønsker du å få info om MammaMage og tilbud om gratis infokvelder om MammaMage-konseptet? Klikk da på linken over, så kontakter vi deg.

  Håper jeg hører fra nettopp DEG.

  Vennlig hilsen Monica

  Leave a reply →
 • Posted by Linda mørk on 24. februar 2015, 10:36

  har fått mamma mage etter 2 barn. Får den ikke bort:(

  Reply →
  • Posted by Monica on 24. februar 2015, 20:25
   in reply to Linda mørk

   Hei Linda! Ja, dette er desverre svært vanlig. Og mye fordi det er altfor lite kunnskap rundt dette med diastase. Hvordan forebygge diastase under graviditet og ikke minst hvordan trene korrekt etter fødsel. Har du meldt deg på vi linken over? Gjør det. Alle som melder seg på vil få enten en-til-en møte med meg eller gratis infokveld 🙂 Håper jeg ser deg! Mvh Monica

   Reply →
 • Posted by Kristin on 26. februar 2015, 08:43

  hei! Jeg vil gjerne være med 🙂

  Reply →
 • Posted by denice on 26. februar 2015, 09:19

  Hei.. jeg har meldt meg på å er super motivert. Har trent 2-5 dager I uka I 5 mnd uten hell for å bli kvitt sekken på magen… Hadde hvert fantastisk å bli veiledet og få råd. Mvh meg

  Reply →
  • Posted by Monica on 26. februar 2015, 20:59
   in reply to denice

   Hehe, ja dette høres kjent ut 😉 Lykke til i trekningen Denice! Mvh Monica

   Reply →
 • Posted by Belinda on 26. februar 2015, 10:02

  i would love some help getting rid of my mammamage.

  Reply →
  • Posted by Monica on 26. februar 2015, 20:58
   in reply to Belinda

   Hi Belinda 🙂 Yes, this is something a lot of moms would like 😉 I´m happy that more and more moms will learn more about this in the future. Good luck / Love Monica

   Reply →

Leave a reply

Cancel reply