• Flere og flere velger å gå til naprapat, men hva er egentlig naprapati?

  Du kjenner kanskje noen som går til en naprapat? Eller har hørt snakk om naprapati, men du vet egentlig ikke hva det er for noe? Nå har det blitt over 400 yrkesaktive naprapater utstrakt i Norges land. Yrkesgruppen vår er stadig i vekst, og i samme takt blir vi også mer og mer kjent og anvendt som en kompetanse rettet mot muskel- og skjelettlidelser. Mange kommer til oss ute på naprapatklinikker, men vi blir også brukt i stor grad ute på bedrifter og ut mot idrettslag. Og alle de store forsikringsselskapene dekker faktisk naprapatbehandlinger om du/bedriften din har dette dekket i helseforsikringen.

  Hva skjer hos en naprapat?
  Vi naprapater har muskel- og skjelettplager som vårt spesialområde. Vi legger opp en behandling hos oss på en systematisk måte, hvor kunden alltid er i fokus. Først er sykdomshistorien din i fokus, etter dette gjør vi en rekke undersøkelser. Deretter gjør vi en vurdering, forklarer og setter opp en plan sammen med deg. Videre jobber vi naprapater med flere ulike teknikker, for å på beste måte hjelpe deg og dine plager.

  Hva er egentlig naprapati?
  Naprapati er en manuell behandlingsform – det vil si at naprapaten bruker hendene som sitt arbeidsverktøy. Mange naprapater bruker også ulike apparater og eventuelt nåler i sin behandling, men dette er da oftest som supplement til manuelle behandlingsteknikker.

  Trykkbølgebehandling-ems-smerter

  Vi på Oslo Naprapatklinikk tilbyr blant annet trykkbølgebehandling.

  såle-tilpassing-pronasjon

  Ved feilstillinger i foten kan såler være et fint supplement til behandling

  Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse- vi ser på sammenhenger, ikke enkelt faktorer. Hos oss er du og dine plager i fokus. Vårt mål er at du skal ha en funksjonell kropp, som du kan stole på i hverdagen. Du kan også lese mer om naprapati på Norges Naprapatforbund sine sider her.
  Og ja, det innebærer oppgaver og øvelser du selv må gjøre- som sagt ser vi på sammenhenger. Og at kroppen vår trenger trening, ergonomiske rettledninger er det vel ingen tvil om. Vi hjelper deg til korrekt trening, og bedre ergonomiske løsninger. Hos oss er DU i fokus!

  trening-smerter-plager-oslo-naprapatklinikk

  Vi legger opp trening og øvelser tilpasset deg og dine plager

  manipulasjon-korrigerin-nakke-vondt-smerter-låsninger

  Vi legger opp en behandling som passer deg og dine plager.

  Naprapatbehandlingen
  Behandlingen går ut på å korrigere feilstillinger i ledd og jobbe med muskulatur som ikke fungerer optimalt.
  Det er alltid en variasjon i behandlingsteknikker, disse inkluderer manipulasjon, mobilisering, tøying, massasje, smertebehandling med nåler, strøm m.m

  Vanlige plager kundene våre kommer med:

  • Skuldersmerter
  • Nakkeplager
  • Ryggplager
  • Hodepine
  • Armsmerter (tennis- og golfalbue)
  • Idrettsskader
  • Plantarfascitt
  • Benhinnebetennelse
  • Holdningsplager
  • Hofte- og kneplager
  • m.m

   

  Fornøyde kunder.
  Fornøyde kunder er viktig for oss. Vi ønsker raske og vedvarende resultat. Vi på Oslo Naprapatklinikk har jobbet siden 2006, og har opparbeidet oss lang erfaring. Vi er veldig ydmyke over flotte tilbakemeldinger fra kunder. Les omtaler/ eller legg igjen din anbefaling om oss her.

  Vi håper du har fått en liten forklaring på hva vi gjør. Og at valget om å gå til en naprapat blir lettere neste gang du får vondt i kroppen ☺

  Mvh Oslo Naprapatklinikk
  Monica, Rikard og Marit

  omoss-slider_1

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply