• Back-to-work kampanje- Unngå belastningsplager på jobb!

  Få 30 % rabatt på din naprapatbehandling hos oss på Oslo Naprapatklinikk. Vi setter i tillegg av ekstra tid for å gi deg ergonomiske tips og råd, samt gode øvelser slik at du selv kan forbygge typisk belastningsplager i din jobb.

  tilbud-rabatt-rabattkode-behandling-deal-oslo

  Gyldig kun i en begrenset periode!


  Det gjelder å ta vare på kroppen

  Vårt mål for deg er en funksjonell kropp uten smerter. Ofte er det små justeringer som skal til for å f.eks. unngå belastningsskader på jobb. Derfor setter vi kunnskap høyt, vi forklarer og veileder deg til å selv gjøre disse små justeringene på din arbeidsplass for å unngå belastningsplager.

  Alle øvelsene og den ergonomiske veiledningen du får hos oss er individbasert, da alle har ulike utfordringer, og ikke minst ulik arbeidsergonomi.

  bedrift-ansatt-ergonomi-tilrettelegging

  Ofte er det små justeringer som skal til, vi gir deg gode løsninger!


  Unngå belastningsplager når du nå er tilbake på jobb- benytt vår BACK-TO-WORK kampanje!

  Mange har forhåpentligvis hatt godt av noen ukers fri i sommer. Typisk er at vi venter til plagene smyger tilbake, enten i form av armsmerter, skulderplager, hodepine, rygg- og nakkeplager før vi tar tak i problemet. Vi venter gjerne også til plagene har vedvart en stund, for vi har jo egentlig ikke tid til å dra på behandling…. Kjenner du deg igjen?

  Dette er grunnen til at vi nå kjører denne preventive kampanjen. Få en forebyggende behandling, samt gode verktøy i form av ergonomiske tips og gode øvelser for å ruste deg opp til en ny og bedre høst i møte.

  Må man ha hatt tidligere plager for å benytte kampanjen?

  Ofte er det de som har hatt tidligere plager, som vet hvor mye tid og ressurser det tar når man først har pådratt seg belastningsplager. Vi ser defor at disse er flinkere til å tenke forebyggende.
  Men om du ikke har noen større plager vil vi uansett kunne gi deg gode og verdifulle forebyggende tips og råd, både hva gjelder jobb og fritidsaktiviteter.

  Nye som eksisterende kunder hos oss er hjertelig velkomne til å benytte denne kampanjen.

  Unngå belastningsplager før det er for sent, kampanjen gjelder kun en begrenset periode!
  Klikk deg videre her for å investere i din egen kropp og helse, og du vil motta din rabattkode.

  Velkommen til oss,

  Vennlig hilsen

  Camilla, Marit og Rikard

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply