• Terapeut? Bli med på tapekurs!

  Jobber du som terapeut og er nysgjerrig på nye måter å stimulere kroppens ledd og myk deler på. Bli med på tapekurs og lær hvordan du kan lette muskel og skjelettplager, samt gi økt støtte rundt ledd, uten at den hindrer normal leddbevegelighet.

  Du har sikkert sett kinesiotape / balance tape på mange idrettsutøvere. Grunnen til dette er mange, men noen av virkningsmetodene til kinesiotape / balance tape er at den fasiliterer ulike strukturer til å jobbe mer optimalt, samt at den kan redusere smerte og gi økt stabilitet.

  kurs, balacetape, kinesiotape, tapeteknikker, naprapat, osteopat, massør, massasjeterapeut, muskelterapeut, oslo

  Kan balance tape kun brukes på idrettsutøvere?
  Selv om mange forbinder denne type taping med idrettsutøvere, så er største virkningsområde ute på klinikker, på helt normale mennesker. Så mye som 80 % av all taping skjer ute på klinikker og ikke på idrettsutøvere.

  Min erfaring med tapeteknikker
  Jeg har selv gått tapekurs- og hadde ingen større forventinger, jeg ville bare ha litt ny påfyll. Men jeg fikk meg noen skikkelig wow-opplevelser. Og har benyttet flere av tapeteknikkene jeg lærte på mine klienter. Taping er et verktøy som har gitt meg et super supplement til den øvrige behandlingen jeg gir. Og jeg har fått mange positive tilbakemeldinger.

  Bli med på tapekurs 24-24 mai i Oslo
  I samarbeid med smertebehandling.info så blir det kurs i balance tape hos oss på Oslo Naprapatklinikk helgen 24-25 mai. Påmeldingen er startet og avsluttes 30 april.
  Tapekurset passer for deg som jobber med muskel- og skjelettapparatet- osteopat, naprapat, kiropraktor, massør, muskelterapeut, akupunktør, og andre som har interesse for dette.

  Pris: 2700 kr
  Meld deg på via denne linken: smertebehandling.info

  Taping er gøy og nyttig ☺

  Monica Aschim, naprapat

  PS: Medlemmer og kursdeltagere hos Norgesterapeutene får rabatter på kurset!

   

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply