• Spennende kurs for terapeuter og personlige trenere høsten 2017

  Jobber du som pt, fysioterapeut, naprapat, kiropraktor, osteopat, manuell terapeut eller som yoga- eller pilatesinstruktør? Da har vi flere spennende kurs for deg denne høsten.

  14-17 september Anatomy Trains
  9-10 oktober MammaMage trener utdannelse
  11 oktober MammaGravid (trening av gravide)
  10-11 november Behandling av Gravide

  Anatomy Trains- lær deg den viktige sammenhengen i kroppen!

  Lenge ble kroppens fascia dissikert bort fra muskler, bein og andre strukturer i kroppen, tross at den faktisk var og ER et viktig bindeledd ikke bare anatomisk men rent funksjonelt i kroppen. Tom Mayers, grunderen av Anatomy Trains, forsker og studerer stadig kroppens fascia og har på bakgrunn av dette oppdaget linjer i kroppen, og videre utviklet teknikker for å påvirke, samt myke opp bindevevet. Visste du at ved f.eks. en bicepscurl så overføres 80% av kraften via fasciaen? En spydkaster f.eks. henter enorme krefter ved å ”loade” slynger fra fot, hofte og helt ut til armen. Dette er svært spennende, og denne nye forskningen vil virkelig gjøre noe med synet ditt både hvordan du behandler dine klienter, eller velger å bruke nye og tidligere kunnskap i trening av dine kunder.

  Når: 14-17 september 2017
  OBS! Påmeldingsfrist onsdag 16. august 2017

  Mer info om kurset her!

  Påmelding kan gjøres til monica@oslonaprapatklinikk.no
  Kurset gir 6 poeng i NNF sitt etterutdanningssystem.

  Bli Mammamage-trener

  Dette er absolutt et must have kurs om du jobber med mammaer og kvinnehelse. Vi ønsker igjen naprapat og treningsekspert Katarina Woxnerud hjertelig velkommen til å spre sin kunnskap med terapeuter og instruktører her i Oslo.

  mammamage-trener-kurs-norge

  Jobber du som pt, yoga-/ pilatesinstruktør eller som manuell behandler, eller kanskje til og med jordmor, ja da er dette et bra kurs for deg! Denne kunnskapen kan både bli sette på som behandling og trening, og du kan jobbe både med individuelle konsultasjoner eller med mammaer i grupper.

  Når: 9-10 oktober 2017
  Kurset gir 6 poeng i NNF sitt etterutdanningssystem.
  Les mer/meld deg på her!

  Bli MammaGravid trener

  Fyll på med kunnskap som er bra for den gravide og hva de bør unngå. Ønsker du å hjelpe gravide en-til-en eller med gruppetimer? Ja da er kurset veldig fint for deg. Dette kurset holder også av dyktige Katarine Woxnerud som presenter over.

  Når: 11. oktober 2017
  Les mer/meld deg på her!

  Kurs i hvordan behandle gravide

  Ønsker du mer i kunnskap i hvordan beste behandle kvinner under og etter en graviditet? Lære mer om typiske plager hos denne kundegruppen? Vi har gleden av å få to dyktige svenske naprapater som jobber mye med nettopp plager relatert til graviditet. De har holdt flere kurs i Sverige og gleder seg nå til å møte flere norske terapeuter.

  Når: 10-11 november 2017
  Kurset gir 6 poeng i NNF sitt etterutdanningsystem.

  behandling-av-gravide-kurs-i-oslo

  Mer info og påmelding til kurset her!

  Øk din horisont hos oss …
  Økt kunnskap gir økt trygghet, både for oss som jobber med kropp og helse, og ikke minst for våre kunder og pasienter. Pass på å finn et kurs som passer for deg og de kunder du jobber med.

  Holder du eller ønsker du å holde spennede kurs for terapeuter? Snakk med oss om kurslokaler og hvordan vi kan være behjelpelige med kursprosessen.

  Hjertelig velkommen til oss!

  Mvh Monica, Rikard og Camilla

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply