• Ønsker du en sterk og smertefri rygg? Prøv Ryggskolen helt gratis!

  Vi på Oslo Naprapatklinikk fortsetter å tilby Ryggskole.
  Dette er  trening for å få en sterk og smertfri rygg som du kan stole på i hverdagen.

  Ryggskolen går over 5 ganger, 1 gang per uke. Du kommer til å lære deg hvordan du får kontakt med din dype musklatur i rygg- og mageregionen, såkalt kjernemusklaturen.

  Prøv ryggskolen helt gratis
  Nytt for i år er at du får komme og trene med oss en gang helt gratis! Dette er ikke forpliktende, bare meld deg på via facebooksiden vår og møt opp tirsdag 8.april kl 16.30. Hvis du tror Ryggskolen passer for deg, kan du fortsette 5 ganger til for 1500kr (oppstart første tirsdag etter påske).


  Ryggskole, gratis, trening, prøvetime, ryggtrening, oslo, oslonaprapatklinikk

  Vi har fått mye positiv respons fra tidligere ryggskole deltakere
  “Fikk en skikkelig push til å fortsette med treningen etter ryggskolen og fikk riktig gode resulterer. Jeg hadde ikke lenger vondt i rygg og skuldrer grunnet jobben.
  Jeg er kjempe glad for at jeg gikk på ryggskolen. Det jeg likte best var at det er en liten gruppe mennesker og det er lett å bli sett og dermed få hjelp og instrukser med øvelser. “  Caroliina

  Mindre smerter i hverdagen
  Mange opplever jo at de blir slitene i ryggen for eksempel etter en dag på kontoret. Du kjenner kanskje igjen følelsen av verking i korsrygg og trøtthetsfølelse mellom skulderblad etter timer foran PC’n?
  Dette kan og vil bli bedre hvis du trener opp ryggen din på en riktig måte og tar i mot noen enkle tips om blandt annet sitte- og ståstilling på jobb.
  Du vil selvfølgelig ikke være ferdig utlært og opptrent etter disse 5 gangene på Ryggskolen, men du får med deg flere treningsprogram, tips og råd hjem. Slik at du kan fortsette og ha en smertefri og sterk rygg!

  Høres ikke dette bra ut?
  Kom og test helt gratis og uforpliktende tirsdag 8.april kl 16.30-17.30 i våre fine treningslokaler på Oslo Naprapatklinikk.

  Meld deg på her.

  Håper vi sees!

  Jeg ønsker deg an aktiv dag med en smertfri rygg 🙂

  Marit

   

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply