• Massasjekurs for 2, lær deg å massere!

  Visste du at kroppen vår behøver berøring for å opprettholde god helse? Bare ved å gi hverandre en klem, eller det å holde en trist person i hånden vil skape ro og avslapping.
  Ved berøring og massasje påvirker du hormonet oxcytosin som virker beroligende på kroppen vår.
  Ved massasje går man enda mer på dypet og påvirker spenningsnivået i både muskulatur og andre myk deler du masserer, disse får da en god blodgjennomstrømming og muskulatur vil bli mykere og mer avslappet.

  massasjekurs, par, gave, gavekort

  Noen andre effekter massasje kan gi
  • Blodtrykkssenkende
  • Stressreduserende
  • Øke velvære

  Har du massert noen av dine nærmeste noen gang?
  Svarer er vel kanskje ”nja”. For vi har vel alle gjort et forsøk. Ofte så er du usikker på om du gjør det riktig, andre ganger så blir man veldig fort sliten- teknikken er ikke helt tilstede.

  Små enkle knep kan få deg til å bli en super god hjemme massør!
  Vi på Oslo Naprapatklinikk har lang erfaring med massasje, vi bruker dette daglig i vår jobb. Vi har også undervist i massasje på massasjeutdannelser og holdt kurs i babymassasje.

  I høst startet vi Massasjekurs for 2. Dette er et 6 timers kurs hvor du lærer god og riktig teknikk når du masserer, både for deg og for personen du masserer. Samtidig lærer du muskler som både er viktige og riktige å massere.

  parmassasje-oslo-kurs

  Massasje for livet
  Massasje som beskrevet innledende er mye viktigere enn mange tror, og om du kan hjelpe dine nærmeste så er det en fantastisk gave å gi til både deg selv og de rundt deg. Og det du lærer på massasjekurset vil du ha med deg for resten av livet.

  Massasjekurs for 2 passer for alle
  Hos oss er alle velkomne, spiller ingen rolle om du tar med deg en venn, familiemedlem eller kjæresten. Og det er en flott gave å gi bort i de fleste anledninger. Dere vil både bli massert og gi massasje til hverandre.

  Neste kurs i massasjekurs for 2
  Søndag 19 januar, fra kl 11-17. Lunsj inkludert. Du får også med deg olje, et lite massasjehefte og masse ny og nyttig kunnskap fra oss når du går.

  Det er fortsatt noen ledige plasser, så skyndt deg å ta kontakt ☺ Spørsmål og påmelding kan gjøres vi mailen på denne siden.

  Vi gleder oss til å lære en ny gjeng å massere.

  Vennlig hilsen Marit og Monica

   

  Leave a reply →
 • Posted by Mari Aune on 24. februar 2015, 21:04

  Hei,

  Jeg lurer på prisene på kurset og når eventuelt neste massagekurs blir?

  Mvh,

  Mari

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply