• Barseltrening i Oslo med kvalitet og resultat

  Barseltrening i Oslo med kvalitet og resultat

  Er du nybakt mamma og er usikker på når og hvordan du skal trene etter du fikk barn? Eller på utkikk etter en plass med fine trygge omgivelser du kan ta med din baby og trene? På vår Smart barseltrening hjelper vi mammaer tilbake til trening på en trygg, skånsom og effektiv måte. Resultatene «våre mammaer» får er bare så gøy og motiverende å se.

  mammatrening-barseltrening-trening-etter-fødsel

  Smart barseltrening med fokus på hver mamma

  En barseltrening med fokus på mammaene og mammakroppen
  Hos oss kan du som mamma kjenne at du kommer til en både trygg og kompetent barseltrening. Vi er alle tre naprapater og videreutdannet oss innen mammamage. To av oss er også personlig trener, og en holdningsekspert.

  Smart barseltrening har fokus på:
  – Dype magemuskler
  – Bekkenbunn
  – Trene hele kroppen
  – Styrke opp holdningen

  barseltrening-mammatrening-trening-etter-fødsel

  «Jeg føler neste at jeg har min egen PT» – Stina

  Vi har alltid små grupper, slik at du skal få tett oppfølging.

  Dette sier Stine, som har deltatt på Smart barseltrening «Jeg føler nesten jeg har min egen PT, fordi vi blir så tett fulgt opp av trenerne, men god kompetanse og fokus på oss mammaer»

  Vi har mye fokus på den dype magemuskulaturen og bekkenbunnmuskulaturen. Vi trener hele kroppen, men vi tar hele tiden hensyn til hvor hver enkelt mamma er i prosessen. Vi har også mye fokus på holdningen, du har kanskje kjent at holdningen din har blitt litt dårligere etter du fikk barn? Som sagt, vi har fokus på mammakroppen!

  Smart barseltrening for store og små
  Hos oss er babyen også i fokus. Lokalet er god egnet for barseltrening. Barna har det trygt og godt, og vi hjelper også til, slik at du som mamma kan trene. Lokalet litt sentralt til rett ved Smestad T-bane. Vognen kan du trille med deg helt inn til treningslokalet. Bilstol og bag går helt fint å ta med inn om ønskelig : Etter treningen kan du sitte og mingle med de andre mammaene og babyene, amme og skifte bleie i fred og ro.

  Smart barseltrening bygger på nivå-kurs
  En av styrkene til Smart barseltrening er at den kjøres som treningskurs.Det vil si at vi føler en liten gruppe mammaer over 5 uker om gangen.

  På denne måten blir vi godt kjent og kan følge opp hver enkelt mamma på en fin måte. Og vi kan også se fin progresjon og utvikling, og på denne måten tilpasse øvelser for hver mamma. For ingen mamma er lik.

  Magekontroll av alle mammaer før barseltreningen
  Hos oss får alle mammaer sjekk/status av magemuskulaturen før barseltreningen starter.

  Dette enten på et av våre gratis barseltreff «Gratis barseltreff med tema Smart trening etter fødsel», eller i forkant av din første trening hos oss. PS! Ikke satt opp noe nytt barseltreff i nærmeste fremtid.

  mammamage-diastase-delte-magemuskler

  Vi sjekker om du har delte magemuskler (Diastase)

  Det vi sjekker er to ting:
  1. Om du har delte magemuskler (diastase), noe som får betydelse for hvordan og hvor hardt du kan trene og
  2. Hvor godt kontroll du har på de dype magemusklene, noe som også har betydelse for hvordan og hvor tungt du kan trene.

  Er det noe du luer på, så bare send oss en e-post og spør, vi er her for deg! Send til monica@oslonaprapatklinikk.no

  Neste 5-ukers kurs i Smart Barseltrening hos oss er Mandag 9. april 2018, Kl.11.00-11.50.

  Påmelding til: monica@oslonaprapatklinikk.no

  Vennlig hilsen

  Camilla, Rikard og Monica

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply