• Har du en «MammaMage» du vil bli kvitt?

  Har du en MammaMage?

  Blir du spurt om du er gravid selv om du ikke er det? Trener du mye mage, føler deg sterk, tar 100 situps, men så stikker fortsatt magen din ut? Kommer det ut en «spiss» når du prøver å reise deg opp fra liggende stilling? Da har du kanskje en MammaMage.

  Mange sliter med dårlig kontakt med de dype magemusklene etter en graviditet.

  Mange sliter med dårlig kontakt med de dype magemusklene etter en graviditet.

   

  mage 3,1

  Når man er gravid sklir magemusklene til side og fascian (bindevevet) som holder magemusklene sammen, dras kraftig ut. Dette er helt naturlig og skjer for at barnet skal få plass i magen. Det er viktig at denne har kommet «på plass» igjen etter en graviditet før du begynner å trene magemusklene dine. Ellers risikerer du at du kan få et brokk i mellomrommet (diastasen) som er mellom de rette magemusklene. Dette viser seg ofte som en «spiss» når du f.eks. tar en situps.

   

   

  Ryggsmerter? Riktig magetrening er viktig
  Har du hørt at du skal stå i planke, ta situps etc. for å få bort MammaMagen? Det er helt feil. Disse øvelsene er alt for tøffe og vil resultere i at de ytre magemusklene blir sterke, men ikke de indre. Dette fører også sannsynligvis til at du kommer til  få vondt i ryggen, da ryggmusklaturen er avhengig av et samspill med dype magemusklene. Øvelsene forverrer derimot helningen av fascian og kan gjøre MammaMagen større.
  Øvelsene du skal gjøre er lette øvelser som aktiverer de dype mageøvelsene og deretter gradvis øke vanskelighetsgraden.

   

  MammaMage kurs med Katarina Woxnerud
  Vi har to naprapater her på Oslo Naprapatklinikk som har gått på kurs med fantastisk dyktige Katarina Woxnerud. Hun har laaang fartstid i treningsbransjen, og brenner for å hjelpe MammaMager der ute. Hun har utviklet MammaMage appen som er et supert redskap for deg som trenger veiledning etter en graviditet. Der begynner du på Nivå 1 og jobber deg gjennom alle nivåene etter hvert som du blir sterkere og for bedre kontroll på de dype magemusklene.

  Vi tilbyr en-til-en MammaMagetreningstimer hos oss på Oslo Naprapatklinikk
  Ønsker du å få dine magemuskler undersøkt? Kanske du allerede misstenker at du har en diastase, og ønsker å få hjelp til korrekte øvelser du kan gjøre?

  MammaMagetrening fungerer for alle mammaer uansett barnets alder.

  Hjertelig velkommen til oss!

  Marit Føien- Naprapat og Cert. MammaMagetrener
  Monica Aschim- Naprapat og Cert. MammaMagetrener

  Ring oss på alf: 41171691 for å bestille din time!

   

  Leave a reply →
 • Posted by Emilia Ruostila on 1. mars 2017, 21:06

  Hei! Tilbyr dere individuell mammamagetrening og hvor mye koster dette per time?

  Reply →
 • Posted by Emilia Ruostila on 1. mars 2017, 21:06

  Hei! Tilbyr dere individuell mammamagetrening og hvor mye koster dette per time?

  Reply →
  • Posted by Monica on 30. mars 2017, 07:05
   in reply to Emilia Ruostila

   Hei Emilia 🙂 Beklager seint svar! ja det gjør vi, det koster 850 kr for første gangen og for eventuelle videre oppfølgninger 600 kr. Du er hjertelig velkommen!

   Mvh Monica

   Reply →
  • Posted by Monica on 22. mai 2017, 22:05
   in reply to Emilia Ruostila

   Hei Emilia 🙂 Vi tilbyr en-til-en mammamagetimer. Første gangen koster det 850 kr og eventuelle oppfølgingstimer koster 600 kr.

   Fra denne uken drar jeg også i gang gratis barseltreninger ute, send meg en e-post om dette kunne vært aktuelt for deg 🙂 monica@oslonaprapatklinikk.no Mvh Monica

   Reply →

Leave a reply

Cancel reply