• Lyst til å gi din kjære massasje? Her har du 5 supre tips!

  Hva hadde vel ikke vært bedre enn å kunne stille opp med en deilig avslappende massasje når din kjære kom sliten hjem fra jobb? Eller kunne be om en massasje når du kjenner dine egne skuldrer krype opp mot ørene, eller har en trøtt rygg en dag.

  massasjekurs, hjemmemassasje, massasje, par, kurs

  Hvorfor ikke gi din kjære en deilig massasje når han/hun kommer hjem fra jobb?

  Her er våre beste tips til hvordan du kan gi din kjæreste en velfortjent massasje:

  1. Gjør det enkelt!
  Ofte tror vi at det må masse forberedelser til for å gi en lett massasje. Det å berøre noen har mye større betydelse enn mange tror. Ofte rekker det å bare gi lette strykebevegelser over klærne. Stryk over skuldrene, nedover ryggen. Gjør små prikkinger, lag bevegelser. Et ekstra tips kan være å lage en liten historie.
  Vi lærer ut massasjehistorier til barnehagebarn bare ved å stryke/bevege og prikke hverandre på ryggen- det er helt fantastisk å se hvor avslappet og salige barna blir i blikket. Prøv og se selv!

  2. Noen minutter massasje er ofte nok
  Som sagt over, gjør det enkelt. Du behøver heller ikke legge opp til en halvtime for at det skal føles tilstrekkelig. Berøring gir resultater umiddelbart. Et tips kan være å heller gi massasje oftere, og ikke så lang massasje om gangen? Berøringen gjør oss avslappet, glade og tilfredse.

  3. Bruk gjerne litt olje, matolje fungerer helt supert til massasje!
  Det er ingen grunn til å kjøpe dyre massasjeoljer, ofte er ikke massasjeolje nødvendig en gang. Olje skaper en fin kontakt mellom dine hender og muskulaturen du skal massere. Ta noen dråper i hånden og masser over det området du ønsker å massere.

  massasjekurs-par-oslo-kurs-gavetips

  Dyr massasjeolje er ikke nødvendig!

  4. Gi gjerne litt ekstra massasje på plagsomme områder.
  Har din kjære vondt noen plass, kan du jo passe på å massere litt ekstra over dette området, det er godt med ekstra blodsirkulasjon i stive og spende muskler. Vær bare obs på at det kan føles ømt (gjerne blåmerke ømt) dagen etterpå, for personen som har fått massasje. Dette er helt normalt.

  5. Prøv deg frem, alle kan massere.

  Det mange gjør feil er å ikke forsøke i det hele tatt. Det er ingen fare å gi massasje til andre. Har personen skikkelige plager antar jeg dere allerede har tatt kontakt med noen som jobber daglig med muskel- og skjelettplager ☺

  Bonustips!
  Unngå tumlene…..! Du kjenner deg kanskje igjen nå? Det er en klassisk nybegynner feil. Ikke det at du kan gjøre noe feil med personen du masserer, men du kommer til å bli veldig sliten selv.

  Last ned gratis massasjeguide!
  Vi har laget en enkel og nyttig massasjeguide til deg. KLikk her for å motta den!

  lære-massasje-massasjekurs-hjemmemassasje-husmassasje

  Klikk på bildet for å motta din gratis massasjeguide!

  Masse lykke til!

  Mvh Monica, Oslo Naprapatklinikk

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply