• Forebyggende helsetiltak- gull verdt for din arbeidsplass!

  At de ansatte er bedriftens viktigste ressurs er det ingen tvil om. Og mange vet også at om de ansatte føler seg sett, hørt og ivaretatt så yter de også mer i sitt arbeid. Derfor anbefaler vi gode forebyggende helsetiltak for din bedrift.

  forebyggende-helsetiltak-oslo-naprapatklinikk

  Forebyggende helsetiltak er gull verdt for dine ansatte!
  Det finnes mange måter å ivareta sine ansatte på, Kick off, ulike kurs, treningstilbud, helseforsikring og behandlingstilbud på arbeidsplassen for å nevne noen.

  Vår spesialkompetanse ligger i å tenke forebyggende både med behandlinger, tilrettelegge treningsprogram, gruppetreninger, foredrag om kropp og helse samt ergonomiske tiltak. Vi kan også bidra når muskel- og leddplager har oppstått, for å redusere eller til og med forhindre sykemeldinger.

  Naprapati- knekking

  Vi tilbyr tjenester tilpasset din bedrift unikt!

  Det er stor gevinst for en bedrift å tenke forebyggende helsetiltak.

  En undersøkelse SINTEF har gjort for NHO viser at en ansatt som er borte fra jobben kosten gjennomsnittlig 2600 kroner pr ansatt.

  Vi gjorde en undersøkelse på en av bedriftens vi er ute på, Fagforbundet, der hele 63 % mener sykedager har uteblitt som resultat av naprapatbehandling på arbeidsplassen.

  Friskare med Naprapat på arbeidsplassen- Fagbladet.

  Friskere med Naprapat på arbeidsplassen- Fagbladet.

  Les hele artikkelen her!

  Våre ulike tilbud ut mot bedrifter:
  • Naprapatbehandlinger
  • Masssasjebehandlinger
  • Gruppetreninger, styrke, strikk og sirkeltreninger
  • Energitrening i form av pausegymnastikk
  • Løpegrupper
  • Foredrag
  • Ergonomi, gjennomgang og optimalisering av arbeidsplassen

  Vi tilpasser et tilbud som passer hver enkelt bedrifts ønsker og behov. Sammen kan vi gjøre en behovsanalyse for å se hva din bedrift behøver.

  Vi er ute på flere store bedrifter som LO, Fagforbundet, Intrum Justitia og Boyum IT. Men det er også bedrifter som ønsker samarbeid hvor de ansatte kommer til vår klinikk på Smestad i Oslo. Mulighetene er mange ☺

  Vi tar gjerne en uforpliktende samtale, så ikke vær redd for å ta kontakt, det kan være en lønnsom investering for deg og din bedrift.

  Vennlig hilsen oss på Oslo Naprapatklinikk

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply