• 5 mammaer vinner MammaMage-time!

  Vil DU vinne en-til-en mammamagetime og/eller barseltrening hos oss? Vi søker deg som er i barselpermisjon. Naprapaten vår Camilla skal sertifisere seg til å bli mammamage-instruktør, og trenger derfor 5 forsøkspersoner. Av alle som melder seg på trekker vi også ut en vinner av barseltrening hos oss.

  mammamage-mammamagetrener-naprapat-barseltrening

  Camilla gleder seg til å kunne hjelpe mammaer med trening etter fødsel.

  Hvordan står det til med kroppen din etter du fikk det lille nurket? Kanskje du er kommet godt i gang med trening og normale aktiviteter igjen etter fødsel, og at alt føles ok. Eller kanskje du kjenner at kroppen ikke er som den en gang var og du er usikker på hva og hvordan du skal/bør trene.

  Har du fått sjekket magemuskelkontrollen etter fødselen?
  De færreste får dessverre sjekket magemusklene etter fødsel og hjelp til å få kontakt med de dype magemusklene igjen. Veldig mange har diastase, dvs. delte magemuskler, noe som er helt normalt. Men for de som har dette er det lurt å starte tidlig med aktivering av de dype magemusklene, og ikke starte med for tidlig med for tøff og hard trening.

  Små enkle triks vil hjelpe deg til å få god kontakt med den dype magemuskulaturen.

  Små enkle triks vil hjelpe deg til å få god kontakt med den dype magemuskulaturen.

  Camilla blir vår neste mammamage-trener.
  Vi på Oslo Naprapatklinikk har alle tatt mammamage-utdannelsen. Og vi ser virkelig hvor stort behov det er for å få hjelp på dette området når det gjelder kvinnehelse, og hos nybakte mammaer. Kunnskapen bruker vi hver dag til den vanlige ryggpasienten også, da de aller fleste har svak kjernemuskulatur og/eller fortsatt delte magemuskler (diastase) selv om barna er blitt både 1, 5 og 10 år…

  mammamagetrener-oslo-smestad-trening

  Alle mammamager fortjener en ny sjanse….

  Vanlige plager de med diastase kan oppleve
  • Rygg- og/eller bekkenplager
  • Utstående mage
  • Lekkasje
  • Mage-tarmplager

  Hva innebærer det å vinne mammamage-time hos Camilla!
  Alle mammaer ville hatt glede både av å bli undersøkt og fått veiledning til å få kontroll på de dype magemusklene og bekkenbunnmuskulaturen. Derfor er alle mammaer som har mulighet til å stille dagtid hjertelig velkomne til å delta i trekningen.

  Meld deg på her!

  Du som vinner (5 mammaer), vil få en 1.gangs konsultasjon og en oppfølgningstime hos Camilla. Første gangen blir det samtale for å kartlegge deg, samt undersøkelse av dine magemuskler og hvor god kontroll du har på musklene. Deretter veileder Camilla deg til å klare å koble på både bekkenbunnmuskulaturen og den dype kjernemuskulaturen korrekt. Hun gir deg gode tips og råd for hvordan du kan stimulere og trene dette i hverdagen.

  På oppfølgningstimen vil du få vildere veiledning, da vi av erfaring vet at de aller fleste synes dette er mye nytt og en ny måte å trene på. Derfor er det mange spørsmål. Og Camilla hjelper deg å se hvordan det står til, samt å veilede deg i det du lurer på. Eller rett og slett gi deg nye øvelser om de du fikk sist nå går lett som en plett.

  Hos oss hjelper vi deg på det nivået du er- ingen mammaer er like, derfor er individuell veiledning en fin start på din trening tilbake i form etter fødsel.

  Klikk her for å melde deg på!

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply